Telefoonnummer

+32 486 29 00 92

Email

[email protected]

Opening Hours

Op afspraak

Pijnbestrijding
Afhankelijk van de plaats van uw pijn of ongemak, worden specifieke energiepunten (key points) die met die zone gelinkt zijn (maar die zich meestal op een andere plaats van het lichaam bevinden) onder stevige druk met de elleboog behandeld. Als dat energiepunt bij u geblokkeerd zit, kan het loswerken er van wel zeer pijnlijk zijn, maar anderzijds de energiedoorstroming in de corresponderende lichaamszone herstellen. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam daar terug zijn werk doen en een directe verlichting van uw oorspronkelijke klachten geven. Na het diep loswerken van de key points worden deze met een warmtekussen bedekt, ter bevordering van een goede doorbloeding en ontspanning.
 
Met de key point therapie kunnen werkelijk klachten van over gans het lichaam bewerkt worden. Hieronder vallen niet alleen klachten van het bewegingsapparaat (nek-, schouder-, rugpijn, tenniselleboog, hielspoor, frozen shoulder…), maar ook inwendige aandoeningen zoals hoofdpijn, oorsuizen, overgevoelige blaas, pijnlijke maandstonden, verminderde vruchtbaarheid, MS, pijn in aangezicht, astma, misselijkheid, duizeligheid enz…
 
Het meest aangenaam is om de key point therapie te combineren met dieptemassage of andullatiematras, waardoor een behandeling van minstens 60 minuten is aangeraden. Key Point therapie alleen kan in een kortere sessie gedaan worden.
 
Vindt plaats op ontklede lichaamsdelen, afhankelijk van de uw specifieke klacht, bedekt met handdoek. Naar wens worden ontspannende etherische oliën gebruikt.
 
Opmerking : hierbij wordt niet gesteld dat key point therapie alle ziektes voor 100% kan genezen, maar wel de klachten kan verminderen, door stimulatie van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Of een klacht permanent verdwijnt is afhankelijk van de diverse onderliggende oorzaken.